2011-05-02

Vilodags....

Hej allihop!
Det känns som, och är, evigheter sedan jag hade tid att botanisera denna sköna värld av bloggar. Tiden räcker för tillfället inte till. Så jag kommer att ta en paus från skrivandet och låta er inspireras av andra härliga sidor ett tag framöver.

Det har varit fantastiskt kul, och mitt inredningsintresse har definitivt inte minskat med det här, men nu får jag nöja mig med att utforska det i min egen lilla värld, dvs i hemmet och i trädgården. Och det är ju inte det sämsta, och vem vet när vi ses och hörs igen.

Men innan dess måste jag bara dela med mig av mina senaste favoriter - af swedala. Har ni känt på deras helt fantastiska bäddset. Vilken kvalitet - precis som de lakan min mormor och morfar hade och som jag har fått ärva, men som bara inte går att finna - TILLS NU! Bara av att se och känna på dem, kan jag framkalla doften av nytvättade lakan som fått torka i sommarvinden, och som är sådär härligt stela och rejäla i kvaliteten. Man bara läääängtar efter att få krypa ner mellan lakanen. Att de dessutom är underbart vackra med gamla ordspråk broderade på påslakanen och kuddarna gör inte saken sämre.
Bild lånad från afswedala.se. Gå in och inspireras!
Kram på er alla!
Till nästa gång....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad kul att du tittar in. Skriv gärna några rader.
Kram
/Annika