2010-11-23

Adventspynt - på gång!

Jag har inte kommit så långt i adventspyntningen ännu. Har gått länge och funderat över vilka färger som skall få pryda vår julstämning i år, utan att riktigt finna inspirationen  - eller få den där AHA upplevelsen när man plötsligt bara vet hur årets "adventsljusstake" ska se ut. MEN så kom jag till Ilva och fann de mest fantastiska julstjärnor i lila och silver som jag bara måste ha. Med dem införskaffade kom inspirationen flygande och det blev glasklart hur vår julpyntning, adventskransen, slingorna ute och adventsljusstaken ska se ut på söndag. Men än så länge har jag bara handlat hem själva stommen till allt det mysiga. Så idag delar jag med mig av de färger och material jag kommer att fokusera på. Det blir grått, lavendellila, mossgrönt, silver och galvaniserad stål.

Foto: GreyMatter
Så fort kransen,slingorna och ljusstaken är klara lägger jag ut dem och hoppas att de blir lika bra som jag just nu ser framför mig att de ska bli. 

Titta gärna in i adventsverksta'n på fabriken och se andra adventspynt som kan inspirera nu när det närmar sig.  Tjingeling.

2 kommentarer:

  1. Jag vet att det blir jättefint. Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med, det skall bli SÅ mysigt med advent. Nu har det varit för mörkt för länge och vi behöver mysiga, juliga ljus i tillvaron. Ser fram emot din inspiration, har själv också börjat plocka fram diverse små saker. Din blogg är superfin!!

    Kram till dig!
    Karina

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittar in. Skriv gärna några rader.
Kram
/Annika